tag:blogger.com,1999:blog-5703999880729392105.post4437907451244658128..comments2024-03-29T08:56:05.270+01:00Comments on Gezond leven van Jacoline: Even voorstellenJacolinehttp://www.blogger.com/profile/12205662971022622676noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5703999880729392105.post-77487175913883876532012-05-01T17:29:12.010+02:002012-05-01T17:29:12.010+02:00ik ben wel heel erg trots op mijn dochter Jacoline...ik ben wel heel erg trots op mijn dochter Jacoline, wat een mooie site, leuke verhalen, recepten, foto's en nog veeeeel meer.....<br /><br />gefeliciteerd met deze stap, en met dit doorzettingsvermogen. Super hoor!<br /><br />paAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5703999880729392105.post-56467448402200485382012-03-29T13:30:36.381+02:002012-03-29T13:30:36.381+02:00Ha Anne, wat goed om te horen dat jullie dit ook v...Ha Anne, wat goed om te horen dat jullie dit ook volgen. Het recept ziet er inderdaad lekker uit. Alleen zit er in het flesje Go- tan de smaakversterkers MSG en dat is een ander woord voor E-621. Dit eten wij bewust niet en het staat bij Gok ook nog eens op de rode lijst.......<br />Succes versr!Jacolinehttps://www.blogger.com/profile/12205662971022622676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5703999880729392105.post-86713503994250685282012-03-29T10:52:20.809+02:002012-03-29T10:52:20.809+02:00Hoi Jacoline!
Wat heel erg toevallig dat jij dit ...Hoi Jacoline!<br /><br />Wat heel erg toevallig dat jij dit ook doet! bevalt goed hé!<br />Gisteren hebben we iets heel lekkers gegeten.<br />Was volgens Henk voor vele herhalingen vatbaar.<br />Nodig:500gram pangasiusfilet of tilapia in stukjes zout en peper, 500gram oosterse roerbakmix(of japans/chinees)<br />en een flesje wokolie(olijfolie mag ook maar wokolie geeft de groenten een lekkere smaak)<br />en een flesje Gotan wok eesentials<br />sweet&sour.<br /><br />De groenten liefst in een wok goed gaar laten worden met een beetje wokolie,de groenten even apart op een borde houden en met een beetje olijfolie de vis lekker bruin bakken(niet te gaar anders valt de vis uit elkaar) vervolgens de groeten er weer bij kiepen en naar smaak een beetje saus erover gieten...serveren op een mooi bord met een beetje verse bieslook en...smullen maar!<br /><br />Groetjes AnneAnnenoreply@blogger.com