tag:blogger.com,1999:blog-5703999880729392105.post9110767996156154647..comments2024-03-17T08:18:17.530+01:00Comments on Gezond leven van Jacoline: UiensoepJacolinehttp://www.blogger.com/profile/12205662971022622676noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5703999880729392105.post-56293227395514694732013-04-26T12:47:56.360+02:002013-04-26T12:47:56.360+02:00Ja dat is mijn mening ook...het mooist vind ik ook...Ja dat is mijn mening ook...het mooist vind ik ook dat de uieen een beetje bruin kleuren en gebruik graag een klein beetje vloeibare croma. Dan afblussen met balsamico azijn, bouilon en water toevoegen. Oja en een scheutje worchester.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5703999880729392105.post-1286085862470134812012-10-22T10:13:32.226+02:002012-10-22T10:13:32.226+02:00Ha Mariette. Leuke tip. Ga ik zeker de volgende ke...Ha Mariette. Leuke tip. Ga ik zeker de volgende keer proberen. Dank je welJacolinehttps://www.blogger.com/profile/12205662971022622676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5703999880729392105.post-65099573902589989412012-10-22T08:58:37.443+02:002012-10-22T08:58:37.443+02:00Lekker hè?!
Wij eten ook vaak uiensoep en het rece...Lekker hè?!<br />Wij eten ook vaak uiensoep en het recept is nagenoeg hetzelfde als het jouwe.<br />Mijn ervaring is dat als je de uien ongeveer 45-60 minuten laat fruiten, het goedje vanzelf wat zoetig wordt. Dan is er geen suiker meer nodig....Mariëttehttps://www.blogger.com/profile/06251953982339283099noreply@blogger.com