zondag 1 april 2012

Feest: 10 kilo minder


Het is FEEST! 

Vandaag (zondag 1 april) een klein feestje omdat ik tot nu toe precies 10 kilo kwijt ben. 

Ik kan het haast niet geloven, maar t is echt waar. Afgelopen 10 weken precies gemiddeld 1 kilo per week afgevallen!!!

En dat met lekker eten, voldoende energie, geen honger, fitter en gezonder. 
En tja, voor mezelf dacht ik hoort daar een beloning bij? Ja zeker, ik heb me zelf van het weekend een grote en mooie bos bloemen cadeau gedaan. Dus deze week kan ik daar elke dag aan denken, zodra ik de bos zie. Ik word er helemaal blij van. De rest heeft vanochtend bij de koffie gesmuld van de slagroomtaart. En dat vond ik al super om te zien.... behoefte om zelf te eten?? nee, hoe raar dat het ook klinkt.. ik heb geen moment gedacht.. had ik ook maar een stukje. Ik had geen trek en geen behoefte, dus neem ik niet.

Ben ik dat???? Die 2 maanden geleden niet eens van de snoep en koek kon afblijven?? Ja ik ben het echt. Iedereen kan dit, als je maar wilt! 

5 opmerkingen:

 1. Wat geweldig!!! Daar mag je zeker supertrots op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Proficiat!
  Ik ben zelf nog maar een week bezig en het is het super, vandaag al 1,6kg kwijt op een 8 dagen, als het zo verder gaat :-)
  Ik heb hier al hele lekkere recepten gevonden die ik zeker ga uitproberen!

  Je bent prima bezig meid! Nog even en je hebt je streefgewicht!

  Groetjes
  Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Saskia, dat heb je goed gedaan zo'n eerste week. Fijn he, je weet in iedergeval dat het goed werkt! Succes. Jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat goed zeg, die 10 kilo kwijt! ik ben nu 6 weken bezig en ben nu zo'n 3 kilo kwijt, en 6 cm van mn taille ongeveer. Vind het af en toe nog wel lastig, maar wil er wel mee doorgaan. hopelijk volgen de kilo's hier ook snel.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen