maandag 7 maart 2016

Eindelijk weer bericht

Hallo!

Wat leuk dat je dit berichtje leest!

Helaas heeft dit blog een tijdlang stil gestaan. Zo ook mijn eigen leven. De afgelopen 2 jaar bestond uit verschillende ziekenhuisopnames, operaties, herstel, medicaties, hormonen spuiten, allergieën, nog een auto-imuunziekte er bij. Toen kreeg in dezelfde tijd onze oudste zoon ook 2 heftige diagnoses met een enorme impact voor ons gezinsleven.
Mijn leven en dat van het hele gezin stond op z'n kop.
Het leek wel of er op een soort stop knop is gedrukt, alles, maar dan ook alles stond stil.
Ik kon niet meer voor het gezin zorgen, maar ook niet meer koken, niet meer bloggen, ik kon bijna niets meer. Hierdoor heb ik super leuke afspraken, TV opnames en interviews moeten afzeggen. Ook een voorstel voor mijn eigen kookboek ging de kast in.
Mijn gezondheid en conditie was enorm achteruit gegaan, helaas door mijn ziekte en als bijwerking van medicatie vlogen de kilo's er weer aan.....(nu weet ik weer wat het is om af te vallen ;) )

Nu
Gelukkig en dankbaar ben ik nu weer wat aan het opkrabbelen.
 Ik ben mijzelf weer aan het ontdekken, wat vond / vind ik leuk.......Ik kies nu alleen nog maar wat ik leuk vind om te doen en vraag mij af: wat geeft mij nieuwe energie.
Daar hoort o.a. dit blog bij. Ik hoop in de komende tijd weer vaker recepten te gaan delen of andere interessante informatie.
Ik heb gemerkt dat er een overvloed aan blogs / kookboeken op gezond eten / gezond leven zijn bijgekomen.
Soms zie ik zelfs mensen die mijn titel na-apen.....en alleen hun eigen naam invullen.

Ik wil jou enorm bedanken, omdat je een trouwe lezer bent gebleven! Ik zie aan de blogbezoekers per dag, dat mijn site enorm favoriet is. Ik wil je bedanken voor alle lieve berichten en e-mails die ik heb gekregen. Was hartverwarmend!
Wow, wat waardeer ik dit.

Dank je wel!

Ik ben benieuwd naar wat jij graag van mij wilt horen/lezen. Wil je info of lekkere recepten,..... of .........wat dan ook.  Laat het mij weten.

Liefs Jacoline

64 opmerkingen:

 1. o, wat ben ik blij dat je er weer bent. Ik maakte me echt wel bezorgd en vroeg me af of het nu heel fout was gegaan.
  Maar gelukkig , je bent er weer!
  Ik kan me voorstellen dat er een knop omgaat alsje teveel mee maakt. Zelf voelde ik het soms als een soort verlamming. verlamming van angst waardoor je niets meer kan en alles te veel is. Helemaal als het ook je kinderen betreft.
  Fijn dat je weer gaat bloggen. ik blijf je volgen.
  WELKOM TERUG!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je lieve berichtje

   Verwijderen
  2. Ik zou van jou graag lactose vrije recepten willen...lijkt me erg leuk en fijn......fijn dat je weer tegen de berg opkrabbelt....

   Verwijderen
 2. Hey, wat fijn om weer wat van je te lezen. En dat het wat beter mat je gaat, na een hele heftige periode. Je blog staat in mijn side-bar, dus het viel me op dat je er weer bent...
  Wat ik leuk vind...recepten, tips, adviezen, allemaal tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je weer terug bent, ik miste je al.
  Wat een vreselijke periode moet het voor jou en je gezin geweest zijn.
  Maar gelukkig dat je weer opkrabbelt,
  Ben benieuwd naar je recepten en tips, ik blijf je volgen
  Met warme groet
  Manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Manon, dank dat je me miste! Fijn dat je blijft volgen

   Verwijderen
 4. Fijn dat het beter met je gaat. Veel sterkte en gezondheid voor jou en je gezin! Ik heb geen 'wensen' wat betreft de onderwerpen waarover je blogt. Het persoonlijke, de recepten en informatie, allemaal goed! Ik laat me weer graag verrassen. Groetjes, vanuit Amerika, Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk verrassingen, daar hou ik ook van. Gaat helemaal goed komen

   Verwijderen
 5. Wat fijn dat je weer " in de lucht" bent! Ik was bang dat er nu toch met jouw gezondheid iets helemaal mis gegaan was, dus ben blij te horen dat je weer aan het opkrabbelen bent. Ik geniet heel erg van je gezonde recepten en kijk uit naar wat er komt!
  Een warme groet, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ai dat is heftig om te lezen hoop dat je de kracht weer terug vind in elk geval fijn dat je er weer bent. En ik hou van verrassingen dus laat maar zien iets verrassend op kook bak gebied
  Lieve groet Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben blij dat het weer beter met je gaat. En wat goed van je dat je voor jezelf en gezin hebt gekozen. Het is soms gewoon niet anders. Maar wat een zegen dat we niet alleen zijn. Dat er Iemand is waar we altijd bij terecht kunnen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe dingen. Een hartelijke groet, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut een zegen. God gaf alle rust en elke dag weer!

   Verwijderen
 9. Bijzonder om je persoonlijke bericht te lezen. Sterkte en tegelijk ook veel succes gewenst in het (opnieuw) ontdekken van je vreugde.
  Hartelijke groet, Thelma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend allemaal! Hopelijk zitten jullie nu als gezin weer op de goede weg.Fijn dat je ook weer zin krijgt om de draad zo langzamerhand weer op te pakken, en alleen dingen gaat doen die je leuk vindt. Daar ben ik ook achter gekomen dat ik voor mezelf wil kiezen hoe moeilijk dat soms is.Wens je heel veel succes en sterkte toe, en fijn dat je er weer bent. Je vroeg ook wat we leuk zouden vinden qua recepten enz...ik vindt de eenvoudige, suikervrije recepten leuk en met speltmeel. Groetjes van Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, kiezen is idd lastig maar geeft daarna wel ruimte en bevrijding. Eenvoudig spreekt mij ook altijd aan..... Dus......

   Verwijderen
 11. Wat goed om te horen dat het weer beter mag gaan met je!
  Ik kom graag langs op je blog voor recepten, maar ook voor informatie over voeding ed.
  Sterkte met verder aansterken. En ik hoop dat het met je zoon ook goed mag gaan?
  Groetjes Marike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Met onze zoon gaat het redelijk. Zal altijd lastig blijven.... Maar wel leren we nu hoe we met beperkingen om moeten gaan. Dat geeft rust

   Verwijderen
 12. Wat goed dat je er weer zin in hebt! Rustig aan dan breekt het lijntje niet. Veel plezier gewenst de komende tijd!
  Groetje Anna-Karina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel veel sterkte met het opkrabbelen ..... gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je er na al je ups en downs weer bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn dat je er weer bent en als je er weer zin in hebt, graag eenvoudige recepten.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Leuk dat je eenvoudig noemt.... Ik ga er voor

   Verwijderen
 16. Wat een heftige en moeilijker periode heb je achter de rug! Ik hoop dat je verder mag aansterken. Fijn dat je weer terug bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Welkom terug! Heel fijn om weer van je te horen. Veel succes met dingen weer op de rails krijgen, ook al zijn het dan misschien andere rails dan voordien...
  IK kom heel graag kijken naar je recepten, maar ook andere tips of bedenkingen lees ik graag van je.

  Heb ik al welkom terug gezegd? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ha Jacoline! Fijn dat je weer tijd en enthousiasme voor je blog hebt! Wat hebben jij en jullie gezin een heftige tijd achter de rug! Heel veel sterkte om alle dingen weer op te pakken en wat goed dat je je grenzen kent en aangeeft. Ben stiekem heel blij dat jij energie krijgt van je blog - want ík krijg er óók energie van! Je vertelt op een leuke manier en maakt me gewoon enthousiast om weer een neiuw recept uit te willen proberen! Ga lekker door! Je ebnt creatief in het vinden van passende oplossingen. Ondanks alles - dat moet wel genade zijn. Wat fijn dat je weet Waar je zoeken moet en dat je het ook ontvangt! Ik blijf voor je bidden. Gods zegen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je lieve berichtje.... Wat gaaf dat jij er ook energie van krijgt! Dat geeft me nog meer plezier en moed om verder te gaan. geweldig dat je voor me bid!

   Verwijderen
 19. Fijn dat je weer terug bent en het bloggen weer oppakt. Ik kijk al uit naar je nieuwe recepten.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat tof dat je erachter komt dat dit je energie geeft.. Mij geven de recepten nieuwe energie om gezonder te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super fijn dat je er weer bent.
  Heel veel sterkte verder

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat fijn om weer iets van jou te lezen en dat je het bloggen weer oppakt. Ik kwam voor het recept van de amandel muesli, mijn favoriet. Verras ons maar met je lekkere (GOK) recepten, recepten die jou en ons energie geven. Pas goed op jezelf.
  Groetjes Hilena.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Fijn dat je je weer beter voelt! Ik hoop snel weer leuke en lekkere recepten van je te lezen. Take care! X Groet Fraukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Fijn dat je weer terug bent, waardeer je blog en recepten zeer! God bless.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Fijn dat het weer beter met je gaat, geniet er van. Jouw blog is voor mij de stap geweest, jaren geleden om het roer om te gooien wat betreft gezond eten. Dank je wel hiervoor. Dank je wel voor de vele heerlijke recepten. Hoop weer veel van je te lezen, te bakken en te koken.
  Pas goed op jezelf, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat fijn dat je weer terug bent. Ik heb toevallig net jouw recept van de suikervrije ontbijtkoek doorgestuurd naar mijn schoondochter. Ik wens je het allerbeste.
  Groeten, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Geweldig dat je weer terug bent! Je maakt zoveel heerlijke recepten. Gezondheid is het aller belangrijkste. Hopelijk gaat het voor jou en jullie zoon nu alleen nog maar beter worden.
  Voor wat betreft je recepten is het misschien een idee om iets te bedenken met tapiocameel, kastanjemeel of kokosmeel. Deze meelsoorten zijn een goed alternatief voor amandelmeel dat steeds duurder lijkt te worden.
  Ik wens jullie gezin alle goeds en gezondheid toe!!
  Groet, Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik ben zo blij dat je er weer bent. Ik heb behoorlijk lang een knauw gehad over een opmerking die je mij gaf n.a.v een kaartje die ik je gestuurd had. Het is nooit mijn bedoeling geweest om mij op te dringen alleen maar medeleven te betonen. Maar nu ik dit weer zie zou ik zeggen: Jacoline Ga ervoor veel succes hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Heel fijn dat je er weer bent.
  Ik bijna iedere dag hier gekeken.
  Sterkte en heel veel suc6.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Heel fijn dat je er weer bent.
  Ik bijna iedere dag hier gekeken.
  Sterkte en heel veel suc6.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hey wat fijn dat je weer terug bent. Wat balen zeg wat je allemaal mee maakt. Wens je veel sterkte en succes met je zoon en jezelf. Ben ook erg benieuwd naar je recepten..... Maar gezin gaat voor!!!! Groetjes Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hi Jacoline, wij kennen elkaar niet maar toch voelt deze site voor mij heel vertrouwd. Jouw recepten hebben mij de afgelopen 10 maanden enorm geholpen met het verbeteren van mijn eetgewoontes! En ja, er zijn meer (veel meer) sites bijgekomen, maar jouw recepten zijn bij mij toch het meest favoriet, omdat je niet moeilijker doet dan nodig is, duidelijk bent en werkt met ingrediënten waar iedereen wel aan kan komen.
  Als er ooit een boek komt bent ik de eerste die 'm koopt.
  Fijn dat je er weer bent, ik hoop dat jouw weg nu weer stijgend is en dat ik nog veel berichtjes van je mag lezen (en recepten proberen) :-)
  Gr Elsje

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dag Jacoline,
  Ik kom vandaag verongeluk op dit blog omdat ik Koolhydraad arm eten zoek., nu courgette soep. Die vond ik, maar ook jouw verhaal en de reacties. Indrukwekkend. Ik wens je heel veel sterkte en ook leuke dingen voor de toekomst.
  vraag: Zijn alle recepten KA ? Want ik ben een enorme oen als het om koken gaat en kan ik ergens vinden wat code groen of oranje e.d. betekend?
  Groetjes,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Leuk te lezen dat het weer beter met je gaat. Ik maak veel gebruik van je recepten, vooral voor de lekkere en gezonde taarten en snoepjes. Ik wil mezelf toch regelmatig iets lekkers gunnen om de gezonde levensstijl vol te houden! In elk geval bedankt voor je heerlijke recepten.

  Groeten,
  Willemijn

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Leuk te lezen dat het weer beter met je gaat. Ik maak veel gebruik van je recepten, vooral voor de lekkere en gezonde taarten en snoepjes. Ik wil mezelf toch regelmatig iets lekkers gunnen om de gezonde levensstijl vol te houden! In elk geval bedankt voor je heerlijke recepten.

  Groeten,
  Willemijn

  BeantwoordenVerwijderen
 36. hoi Jacqueline
  jij bent eruit geweest maar ik zelf ben ook van het goede gokpad afgeraakt deels door stress situatie thuis. ieder huis zijn kruis maar gelukkig krijgen we ook kracht naar kruis.
  ik kom altijd weer graag terug op jouw site want ik vind hier lekkere en inspirerende recepten en ik beveel je site dan ook aan bij vriendinnen.
  ik wens je veel energie en gezondheid toe zodat je weer lekkere recepten kunt maken en delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. hoi Jacqueline
  jij bent eruit geweest maar ik zelf ben ook van het goede gokpad afgeraakt deels door stress situatie thuis. ieder huis zijn kruis maar gelukkig krijgen we ook kracht naar kruis.
  ik kom altijd weer graag terug op jouw site want ik vind hier lekkere en inspirerende recepten en ik beveel je site dan ook aan bij vriendinnen.
  ik wens je veel energie en gezondheid toe zodat je weer lekkere recepten kunt maken en delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Zeker! Goede tekst, zeer informatief en expliciet! Bedankt voor het delen van uw tips.
  voyance gratuite en ligne par mail

  BeantwoordenVerwijderen

 39. Mille merci pour tout.
  Tu es incroyable, mille bisous pour toi.

  voyance gratuite en ligne

  BeantwoordenVerwijderen

 40. J’aime beaucoup ton article, je le trouve très bien écrit et structuré cela change car on a pas souvent l’occasion de voir ce genre d’article.
  voyante

  BeantwoordenVerwijderen