dinsdag 1 juli 2014

Tomatensalade



Tomatensalade in Italiaanse dressing


Deze tomatensalade staat in deze zomerse maanden kant en klaar in de koelkast. Lekker fris en kan bij van alles en nog wat gegeten worden. Hoe langer de tomaten in de dressing staan hoe lekkerder het wordt. Regelmatig vul ik de salade dan bij met wat verse tomaten. Heerlijk!

Ingrediƫnten
Recept: printen

  • 1 pond tomaten in plakjes of kwarten gesneden
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1/2 eetlepel rode wijnazijn
  • 1 eetlepel balsamico
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • Snufje peper 
Bereiding
  1. Snij de tomaten in plakjes of kwarten
  2. Leg de tomaten in een schaal en strooi er de Italiaanse kruiden overheen
  3. Maak de dressing van de overgebleven ingrediƫnten en sprenkel dat over de tomaten
  4. Dek de schaal af en zet hem minimaal 1 dag in de koelkast voordat je hem gaat eten

Eet smakelijk!












2 opmerkingen:

  1. Lijkt me super en makkelijk op voorraad te hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk! Ik doe er zelf vaak ook nog verse basilicum bij vlak voor ik het serveer.

    BeantwoordenVerwijderen