donderdag 11 december 2014

Van ziekenhuis tot appelmoes


Donderdag 11 december 13:30 uur

Ik sta in de keuken een paar oude en verschrompelde appeltjes te schillen voor een appelmoes. Ongemerkt gaan mijn gedachten terug naar vorige week. Ik lag in het ziekenhuis en ik kletste met 2 andere patiënten over een beurse appel.... Die kun je nog prima gebruiken voor een appelmoes, vertelde ik. Van het één kwam het ander.......Tegenover mij lag een gezellige vrouw die al een bloglezer was en zelfs recepten van mij maakte. Hoe bijzonder is dat........!?
De andere vrouw ook nieuwschierig en bleek ook al veel interesse te hebben in puur en natuurlijk eten. Wat was dat even gezellig.... Tussen alle pijn en moeite door dacht ik even aan jullie, mijn lezers.
Helaas heb ik de laatste tijd niets kunnen bakken, nieuwe ideeën uitwerken, helemaal niets. Alles lag stil, ik kon zelfs niet meer voor mijzelf zorgen laat staan voor mijn gezin en de rest.
Na 8 dagen ziekenhuis en een operatie voel ik mij nu gelukkig weer een stuk beter. Maar ik heb nog wel een weg te gaan van herstel, behandeling en ook weer vertrouwen krijgen in mijn lichaam.

Gezond eten was altijd belangrijk voor mij, nu nog meer. De afgelopen maanden heb ik door heel veel morfine en andere medicatie (lees troep) een ander lichaam, stofwisseling andere huid e.d. gekregen. Dat wil ik graag weer terug: naar 'normaal ' en goed! 

Jullie zijn mij al die tijd trouw gebleven, dat zie ik aan de bezoekers aantallen! (Gemiddeld 13.000 - 15.000 bezoekers per dag)
Ik ben jullie enorm dankbaar, ook voor alle medeleven, mailtjes, berichten via Facebook e.d. Het kan zijn dat ik je mail nog niet hebt beantwoord.....dat komt zo spoedig mogelijk. 
Ik hoop zo snel mogelijk weer heerlijk te kunnen koken. In de eerste plaats voor thuis en daarna jullie!

Liefs, Jacoline

17 opmerkingen:

 1. Heerlijk om weer wat van (en over) je te lezen :-)
  Veel sterkte met het herstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het weer beter gaat met je. Gelukkig zijn er een boel recepten van je om te koken, dus we komen niks te kort hoor. Knap maar eerst goed op, want zonder jezelf kom je er niet.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer thuis ben en kalm aan hoe moeilijk het ook is :-) wij lopen niet weg...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel sterkte, een voorspoedig herstel toegewenst!


  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker ontgiften van al die troep met je heerlijke eten en dan hopelijk snel weer de oude, beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oef, dat klinkt niet goed, 8 dagen ziekenhuis. Ik hoop dat het herstel voorspoedig zal gaan. Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Neem de tijd voor je herstel. Heel veel beterschap gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je weer thuis bent en ik wens je een heel voorspoedig herstel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig Jacoline, dat je weer thuis bent! Ik wens je van alles het goede, te beginnen met binnenkort heel gezellige ontspannen feestdagen!
  Hartelijke groet uit Zaandam,
  Anna-Karina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel beterschap toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoop dat je snel weer opknapt en je energie terugkrijgt. Lukt het je om weer wat vertrouwen te krijgen in je lijf? I hope so.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. fijn om te lezen, zelf heb ik ook in het ziekenhuis gelegen en een operatie ondergaan, wat heel spannend was, dus ik weet wat je doorgemaakt heb. Ik hoop van harte dat het nu beter met je mag gaan,.Sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen