zaterdag 4 april 2015

Dagmenu: vrijdag

Als eerste wil ik jullie bedanken! Wat een ongelofelijk lieve berichten heb ik ontvangen! Hartverwarmend, het heeft mij heel veel goed gedaan.

De afgelopen dagen heb ik veel gelezen en 'huiswerk' gedaan. Want tja..... het blijft dat ik heel weinig voedsel kan eten, maar ik vind nog steeds heel veel lekker en ik wil het heel graag met jullie delen.

Een goudentip kwam van een bloglezeres, zij wees mij op het auto imuun protocol paleo van The Paleo mom. Ik ga hier niet heel veel vertellen hoe het allemaal in elkaar zit. Ik snap zelf ook nog niet alles..... maar het is wel heel interessant en het ligt heel dichtbij mijn manier van eten en ook de beperkingen die ik daar bij heb. Er zijn ook een aantal NL websites zoals Paleo feest of Paleo familie

Gelukkig kan ik nog steeds gewoon gezonde, bewuste, lekkere en koolhydraatarme recepten delen. Daar gaat het uiteindelijk om. 
De komende dagen laat ik je zien wat ik eet. Je kunt hier vast wel weer nieuwe inspiratie van opdoen!

Jacoline4 opmerkingen:

 1. Hallo Jacoline,
  Mooi om te zien hoe creatief je omgaat, wat een lekkere dagmenu's!
  Waar ik je wel op wil wijzen.. ik heb zelf ook een tijdje KHarm gegeten. Ik werd akelig en slap door gebrek aan KH. We hebben daar blijkbaar toch soms wat extra's van nodig! Ik voeg nu vooral aan soep vaak een handje rijst toe, of eet een cracker.
  Je hoeft er niets mee, maar gewoon zodat je t weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, ik haal mijn koolhydraten vooral uit fruit en wat zetmeel rijke groenten, dan gaat het prima. Als je inderdaad te weinig kh eet dan kan je lichaam in ketsen komen en dat ervaart niet iedereen als prettig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor dit artikel waardoor ik je site heel interessant heb leren kennen. Ik kijk er naar uit om je opnieuw te lezen.
  voyance gratuite amour

  BeantwoordenVerwijderen