maandag 14 mei 2012

Chocolade hazelnoten pasta



Het is best lekker om eens iets anders dan kaas, vleeswaren, vis of een eitje op een cracker te eten. Ik vind dat wel het lekkerste. Toch wilde ik mezelf het gevoel geven dat ik eens iets zoet's at. Nu moet ik eerlijk bekennen dat mijn behoefte naar zoet bijna tot het nulpunt gedaald is, toch weet ik dat het wel lekker is.
Ik maakte uit het Gok kookboek de chocolade pasta. Ik vond deze nog niet echt smaakvol, een beetje vlak. Het mocht van mij wat levendiger. Het enige wat ik er aan toevoegde was een handje hazelnoten. En ja,.... veel smaakvoller, dit is te lekker!

Chocolade hazelnoten pasta

Ingrediƫnten:
Recept printen
  • 75 gram zachte roomboter
  • 5 gram cacao
  • circa 10 druppels stevia (naar smaak) 
  • 15 gram zeer fijn gehakte hazelnoten
Bereiding
Meng alle de cacao met een vork door de roomboter, voeg dan naar smaak stevia toe. Meng als laatste de fijn gehakte hazelnoten er door.


Dit recept is groen voor Gok!


Bron; kookboek 2 GOK
Ik ben enthousiast over deze kookboeken, meer info vind je op: http://www.gripopkoolhydraten.nl/gok-boeken/kookboek-2-inkijk/kookboek2-04/

2 opmerkingen:

  1. Fantastisch. Heerlijk chocolade op mn lijnzaadcracker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tip, gebruik ipv hazelnoten, hazelnootmeel. Heerlijk en nog makkelijker.

    BeantwoordenVerwijderen